ISO 20948:2024
مواصفة قياسية دولية
الإصدار الحالي
·
اعتمدت بتاريخ
٠٥ نوفمبر ٢٠٢٤
Vegetable fats and oils — Determination of aflatoxins B1, B2, G1 and G2 by immunoaffinity column clean-up and high-performance liquid chromatography
ملفات الوثيقة ISO 20948:2024
الإنجليزية
19 صفحات
الإصدار الحالي
165.43 USD
مجال الوثيقة ISO 20948:2024
This document specifies a method for the determination of the aflatoxins B1, B2, G1 and G2 in vegetable fats and oils, including peanut oil, sesame oil, olive oil, corn oil, sunflower oil, rapeseed oil and coconut oil, using immunoaffinity column clean-up and high-performance liquid chromatography with post-column derivatization.
The limits of quantification for the aflatoxins B1, B2, G1 and G2, and for the sum of aflatoxins B1, B2, G1 and G2, are 1 μg/kg, 0,25 μg/kg, 0,5 μg/kg, 0,25 μg/kg and 1 μg/kg, respectively.
The validation was carried out over the following concentration ranges:
— aflatoxin B1 = 1 μg/kg to 20 μg/kg;
— total aflatoxins = 2 μg/kg to 52 μg/kg.
الأكثر مبيعاً
GSO 150-2:2013
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية

YSMO GSO 150-2:2020
GSO 150-2:2013
لائحة فنية يمنية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية


YSMO GSO 2055-1:2020
GSO 2055-1:2015
مواصفة قياسية يمنية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال


GSO 2055-1:2015
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال

اعتمدت مؤخراً
ISO/IEC TR 21221:2025
مواصفة قياسية دولية
Information technology — Artificial intelligence — Beneficial AI systems


ISO 7730:2025
مواصفة قياسية دولية
Ergonomics of the thermal environment — Analytical determination and interpretation of thermal comfort using calculation of the PMV and PPD indices and local thermal comfort criteria

ISO 8000-220:2025
مواصفة قياسية دولية
Data quality — Part 220: Sensor data: Quality measurement

ISO 22412:2025
مواصفة قياسية دولية
Particle size analysis — Dynamic light scattering (DLS)
